Videó-marketing tanácsok, amelyek segítik a vállalkozásod növekedését
2019. április 09. írta: Leo Angol tanár Budapest

Videó-marketing tanácsok, amelyek segítik a vállalkozásod növekedését

Videó-marketing tanácsok, amelyek segítik a vállalkozásod növekedését

 

A videókon keresztüli marketing nagyszerű módja a nyereség és az értékesítés növelésének. Értékesebb információkat tartalmaz a vállalkozás sajátosságairól, és a termék promóciójához használja a videó marketinget. Sokat kell tanulni, ezért győződjön meg róla, hogy azonnal megkezdi stratégiáit.

A Google keresési történetek kiváló módja annak, hogy megtartsák a kamerát, miközben még mindig hatékony videohirdetést hoznak létre. Keresi a webhelyeit, és megmutatja a világot, ahol megtalálhatók, akik hivatkoznak rájuk, és mit tartalmaznak, lehetővé téve az emberek számára, hogy megtudják, mi a helyzet.

Ne feltételezzük, hogy az Önök vállalatának értékesítői azok, amelyek a legjobbak lesznek a kamera előtt. Keresse meg azt a személyt az irodában, amelyik a legjobb mosollyal rendelkezik, és legyen a cég arca. Senki sem tudja, hogy a cég szóvivője gondnok vagy titkár.

Fókuszáljon egy bizonyos témára, és válasszon egy leíró címet, amely tele van kulcsszavakkal. A legjobb címek új nézőket hoznak. A cím az egyik legfontosabb tényező, és a megfelelő cím nélkül a nézők nem tudják, hogy mit várjanak el. Töltsön egy kis időt a kreatív címek létrehozásához a videókhoz.

Minden videónak a lehető legrövidebbnek kell lennie. Ha egy termékről vagy egy új termékről beszélünk, nehéz lehet egy videót készíteni, amit az emberek 6 hónap múlva szeretnének nézni. Ha a termékre összpontosít, és nem a megjelenési dátumra, akkor egy olyan videót hoz létre, amelyet az emberek a jövőben nézni fognak.

Ne feltételezzük, hogy professzionális videószemélyzetet kell bérelni, vagy professzionális felszerelést bérelni. Ha saját tartalmat írt, csendes szobát és egy webkamerát vagy digitális fényképezőgépet készíthet, amely képes videofelvételt készíteni, akkor ezt megteheti! Készítsen néhány próbaüzenetet, és töltse fel azokat a YouTube-ra, de csak a magánszemélyek számára. Ez lehetővé teszi, hogy megismerhesse, hogyan juthat hozzá, anélkül, hogy bárki látná a próbát és a hibákat.

Próbáljon őszinte legyek és valósak legyenek a videókban. Hacsak a videó nem professzionális videó, akkor rendben van, ha nem tökéletes. Gyakorolja az anyagot a felvétel előtt, majd folytassa. Nem kell aggódnia minden apró tökéletlenség szerkesztésében, mert az emberek látják, hogy őszinte vagy, és hogy kapcsolatban álljanak veled. Csak arra koncentrálj, hogy az üzenetet egyértelműen és tömören megkapd.

Mindig tartsa frissen és tartsa a tartalmát, hogy a nézők folyamatosan visszatérjenek. Ha a nézők nem szórakoznak, akkor valószínűleg nem fogják nézni a teljes videót. Meg kell próbálnia az embereket látni, hogy mire van szüksége. Ahogy a tartalom egyre érdekesebbé válik, több néző vonzódik hozzá.

Ne feledje, hogy írjon egy üdvözlőt és zárjon be a videó szkriptbe. Világosan meg kell mondania a nevét, cégét és a videó témáját. Zárja be a videót, ossza meg újra cégnevét, és ossza meg cselekvési felhívását.

A megjegyzések engedélyezésével kölcsönhatásba léphet a nézőkkel a YouTube-on. Az észrevételeit rendszeresen meg kell vizsgálnia, és válaszolnia kell a kérdésekre, vagy egyszerűen csak megköszönni a felhasználóknak a visszajelzéseikért. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, hogy a felhasználók kényelmesen érzik magukat a véleményük megosztásában. Figyelmet kell fordítania minden olyan videóra is, amelyet válaszként adtál a sajátodnak, és talán jellemző, ha releváns a témáddal kapcsolatban.

Most már jól felkészült arra, hogy sikeres videó marketing stratégiát dolgozzon ki. Tényleg gyorsan növelheti értékesítéseit és nyereségét. Most, hogy megtanultad az alapokat, itt az ideje, hogy odaérj, és kezdj el finomítani a technikádat.

olcsó konténer árak, használtautó nyékládháza, tesla autó ár, olcsó konténer, autóbehozatal németországból, használt tesla, chiptuning hátrányai, eladó tesla, bestbyte black friday, nemet hasznaltauto

olcsó konténer árak használtautó nyékládháza tesla autó ár olcsó konténer autóbehozatal németországból használt tesla chiptuning hátrányai eladó tesla bestbyte black friday nemet hasznaltautoolcsó konténer árak, használtautó nyékládháza, tesla autó ár, olcsó konténer, autóbehozatal németországból, használt tesla, chiptuning hátrányai, eladó tesla, bestbyte black friday, nemet hasznaltauto

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr2714751493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

chiptuning budapest verblender, riemchen vízszerelő menedzserszűrés és lakberendezés üzemorvos fogorvos Székesfehérvár üzemorvosi vizsgálat