Iphone tippek és trükkök az élet megkönnyítésére
2020. december 14. írta: Leo Angol tanár Budapest

Iphone tippek és trükkök az élet megkönnyítésére

Iphone tippek és trükkök az élet megkönnyítésére

 

Érdekli egy iPhone, de nem biztos abban, hogyan kell használni ezt a nagy teljesítményű technológiát? Nem tudja, képes lesz-e mindent kitalálni? Ne aggódjon. Az alábbi cikkben hasznos információkat talál az iPhone használatáról.

 

Ha kedvenc webhelyét egy kicsit gyorsabbá és sokkal könnyebbé szeretné tenni, állítsa be kezdőlapként. Bár ezt nem tudja olyan simán megtenni, mint a Mac Safari programjában, egyetlen extra koppintással egyszerűen elérheti a kívánt oldalt. Adja hozzá az oldalt a könyvjelző listájához, majd ellenőrizze, hogy a lista tetején van-e. Így csak néhány koppintásnyira van a kedvenc oldalától.

 

Ne helyezzen túl sok alkalmazást a telefonjára. Bár csábító lehet eszközének feltöltése, ne feledje, hogy a legtöbb felhasználó törli a hozzáadott alkalmazások többségét. Ez költséges függőség lehet, és lelassíthatja készülékét is, különösen akkor, ha az alkalmazások frissíteni kezdenek.

 

Ha aggódik az iPhone elvesztése miatt, iratkozzon fel az ingyenes Find My iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS segítségével megkeresse a telefon helyét. Ezután csengetésre késztetheti (hogy megtalálja, ha a közelében van), vagy lezárhatja és törölheti a telefon adatait, ha ellopták.

 

Ha sokat utazik gyerekekkel, akkor az iPhone előnyös lehet számodra. Könnyedén telepíthet rá néhány játékot, hogy gyermekei elfoglaltak legyenek hosszú autóutakon, vagy akár csak az élelmiszerboltban való sorban állásig. Ez segíthet abban, hogy boldogok legyenek és ne legyenek  útban.

 

Ha alacsony az adatkorlátja, fontolja meg a wifi használatát, amikor csak lehetséges, hogy megmentse magát a túlzott díjaktól. A wifi otthoni beállítása egyszerű, és sok nyilvános helyen, például éttermekben, szállodákban és kávézókban most ingyenes wifi van beállítva. Még az élelmiszerboltokban is kezdik bevezetni  az ingyenes wifit.

 

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Siriből, használja ezt a tippet becenevek és kapcsolatok hozzárendeléséhez az egyes kapcsolatokhoz. Például elmondhatja Sirinek: "Jane Johnson az anyám". Ezután a Siri megerősítést kér, hogy összekapcsolja ezeket az információkat Jane kapcsolattartási számával. Most elmondhatja Sirinek, hogy hívja a mamát, és ő automatikusan előhívja édesanyja telefonszámát.

 

Ha haladó üzenetküldő vagy, és kibővített szövegbeállításokra van szüksége, például ékezetes betűkkel, akkor az iPhone az Ön rendelkezésére áll. Egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva a betűt a képernyőn megjelenő billentyűzeten, és ékezetes alternatívák jelennek meg. Csak ne felejtse el csúsztatni az ujját közvetlenül a kívánt ékezetes betűhöz. Ha megemeli az ujját, a menü eltűnik.

 

A bejövő üzeneteket alapértelmezés szerint az iPhone zárolási képernyőjén tekintjük meg. Lehet, hogy ezt hasznosnak vagy idegesítőnek találja. Ha nem tetszik ez a szolgáltatás, egyszerűen kikapcsolhatja. Egyszerűen lépjen a Beállítások menü Értesítések szakaszába, és válassza ki az üzeneteket. Ezután kapcsolja ki az Előnézet megjelenítése lehetőséget.

 

Ha valami nedvesbe dobja iPhone készülékét, ne essen pánikba. Vegye ki és egyszerűen törölje le törölközővel. Ezután ragadjon meg egy cipzáras tároló táskát vagy tálat, és merítse a telefont néhány nyers fehér rizsbe. A rizs segít felszívni a nedvességet, amely a telefon belsejében van.

 

Remélhetőleg most jobban magabiztosabban vásárol egy iPhone-t. Felkészültebb a hatékony használatra. Használja előnyeit annak érdekében, hogy az iPhone használata nagyon kifizetődő élmény legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr9616339112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

chiptuning budapest verblender, riemchen vízszerelő menedzserszűrés és lakberendezés üzemorvos fogorvos Székesfehérvár üzemorvosi vizsgálat