Videózásra keresel táblagépet?
2021. július 02. írta: Leo Angol tanár Budapest

Videózásra keresel táblagépet?

Videózásra keresel táblagépet?



Igazi multimédiás tablet, magas fényerejű, kiváló képernyővel és hatalmas kapacitású akkumulátorral.

A LEGJOBB 10,1"-OS VIDEOTÁBLAGÉP jelenleg a piacon Lenovo Yoga Tab3 Pro, amelyért egyelőre mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni egy átlagos táblagéphez viszonyítva, de ezért a pénzért igazán egyedi és különleges tabletünk lehet, ami még évekig kompromisszummentes szórakozást nyújt.

 

Miért válaszd a Lenovo Yoga Tab3 Pro táblagépet? Mert:

A Te kényelmedre tervezték, négyféle felhasználási móddal
Lenyűgöző kijelző és telt, magával ragadó hangzás
180 fokban elforgatható kamera
Ultra hosszú akkumulátor-üzemidő ( akár 18 óra)
Nagyképernyős látvány
A Yoga Tablet 3 Pro 10 forgatható forgópántba beépített projektora akár 70”-os képet is képes kivetíteni a falra vagy a mennyezetre, házimozivá varázsolva ezzel bármilyen sötét szobát.

 

Magával ragadó hangzás
A nagyképernyős látványhoz nagyképernyős hangzás dukál. A Yoga Tab 3 Pro 10 pedig pont ezt adja neked. Az előlapba épített 4 prémium minőségű JBL® hangszóró és a Dolby Atmos® hangzásjavítási technológia együtt magával ragadó és hangos 3D-s térhangzás élményt biztosít.

Részletgazdag videó
A Yoga Tab 3 Pro 10 QHD felbontású kijelzője tökéletes megoldást kínál az élvezetes játékélményhez és webböngészéshez. A lélegzetelállító kijelző minden szögből és mindenféle környezeti fényben kiválóan mutat. A játékok grafikája kristálytiszta, a videók pedig egyszerűen szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

 

Hihetetlen akkumulátor-üzemidő
Az egyetlen töltéssel akár 18 órát kihúzó akkumulátornak köszönhetően a Yoga Tab 3 Pro 10 egész nap (akár még éjszaka is) veled lesz anélkül, hogy fel kellene töltened napközben.*

*A feltüntetett akkumulátor-üzemidő becsült maximális érték. A tényleges akkumulátor-üzemidő számos tényező függvényében változhat. Az összes teszteléssel kapcsolatos részletet megtekintheti a http://www.lenovo.com/battery-info/

Táblagép használatának négy módja
Yoga A Tab 3 táblagép úttörő formatervezést indított el azzal, hogy a hengeres akkumulátor és a kitámasztót az eszköz oldalsó részére került, így a súlypont elmozdulásával többféle felhasználási mód közül választhatunk: Kézi, döntött, álló és függő mód. Ez azt jelenti, hogy négyféleképpen nézhetsz képeket és videókat, játszhatsz stb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr4616610878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

chiptuning budapest verblender, riemchen vízszerelő menedzserszűrés és lakberendezés üzemorvos fogorvos Székesfehérvár üzemorvosi vizsgálat