A videókon keresztüli marketing változást hozhat
2022. január 20. írta: Leo Angol tanár Budapest

A videókon keresztüli marketing változást hozhat

A videókon keresztüli marketing változást hozhat

Manapság sokféle ember dolgozik az üzleti életben, aki jó hasznát veszi a videomarketingnek. Minden típusú cég megtalálja a módját, hogy elérje az ügyfeleket azáltal, hogy olyan rövidfilmeket készít, amelyek vonzóak az emberek számára, és Ön is megteheti! Ez a cikk néhány hasznos tippet tartalmaz, amelyek segítségével elkezdheti a videomarketinget.

Gondoskodjon arról, hogy rendszeresen tegyen közzé videókat. Ha az emberek látták a videóját, és megismerik, több mint valószínű, hogy abbahagyják a nézését. Ha új anyagokat tesz közzé, akkor a nézők visszatérnek, hogy lássák, milyen újdonságokat hirdet.

Használjon videomarketinget, hogy ügyfelei megismerhessék Önt. Rögzíthet például egy heti videót, amelyben beszél a projektekről és a közelgő üzletekről. Tegye interaktívvá videós marketingkampányát úgy, hogy heti videójának egy szegmensét lefoglalja, hogy válaszoljon az ügyfelek által feltett kérdésekre.

Az interjúk nagyszerű videókat készítenek. Kérjen interjút egy barátjával vagy kollégájával, ha néhány részletet szeretne közölni vállalkozásával és termékeivel kapcsolatban, vagy interjút készít néhány vásárlóval, ha meg szeretne osztani néhány eredeti véleményt termékeiről. Ha lehetséges, keressen egy szakértőt a szakterületén, aki kész interjút készíteni a termékeivel kapcsolatban.

A termékismertető videó nagyszerű módja egy termék reklámozásának. Mutassa be, hogyan állítsa be vagy mutassa be termékei felhasználását. Beszélje meg az egyes funkciókat és azok működését. Említse meg az elérhető opciókat, és ne felejtse el a garanciális információkat. A videóbeszámolók megmutatják piacának, hogy miért az Ön termékét érdemes megvásárolni. Kezdje el a videomarketinget, és figyelje az eladások növekedését.

Bár egyetlen videó nagyszerű munkát végezhet, a videók sorozata arra készteti a nézőket, hogy még többet keressenek. Ha minden új videót onnan folytat, ahol az utolsó abbamaradt, azt találja majd, hogy az emberek visszatérnek a webhelyére, hogy megnézzék, mi következik, és akár vásárolni is fognak.

Lépjen kapcsolatba nézőivel a YouTube-on a megjegyzések engedélyezésével. Rendszeresen nézze át megjegyzéseit, és válaszoljon a kérdésekre, vagy egyszerűen köszönje meg a felhasználók visszajelzését. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, hogy a felhasználók kényelmesen megoszthassák véleményüket. Figyelnie kell minden olyan videóra is, amelyet válaszként tesz közzé, és esetleg fel kell tüntetnie, ha releváns a témája szempontjából.

Erősítse online jelenlétét azáltal, hogy videók segítségével összekapcsolja a nézőket különféle webhelyeivel és közösségi média profiljaival. Ha valaki látja a videóját a YouTube-on, lehet, hogy nem veszi észre, hogy önnek is van Facebook oldala. Más közösségi médiáinak és webhelyeinek reklámozásával további ügyfeleket szerezhet. Növelje videówebhelyei látogatóinak számát, ha linkeket helyez el közösségi média üzeneteibe.

Ne hagyja figyelmen kívül a videóihoz fűzött negatív megjegyzéseket. Gyakran ezek a több információs visszajelzések, amelyeket kap, és ezeket meg kell szívlelniük. Nyilvánvalóan ne vegye őket személyesen, hanem gondolja át, hogyan kerülhetné el az ilyen megjegyzéseket a következő videóval a tartalom vagy az előállítás módjának megváltoztatásával.

Ne hagyja figyelmen kívül a feliratokat a videóiban. A szöveg ugyanolyan fontos egy videóban, mint a tényleges mozgókép, mivel a nézők fejében rögzítheti az elhangzottakat. Emelje ki azokat a kulcsszavakat és kifejezéseket, amelyek hatással vannak, és húzza alá azt az üzenetet, amelyet a videó megpróbál átadni.

Használjon videókat, hogy válaszoljon a nézői kérdéseire. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy olyan releváns információkat nyújtson, amelyeket a nézők látni akarnak. A videó elkészítésekor mondja ki a kérdést, majd a választ, és végül magyarázza el, hogyan jutott erre a válaszra. Ez nem a kacérkodás ideje. A választ részletesen meg kell magyaráznia.

Tegye közzé videóit számos különböző webhelyen. Bár a YouTube legyen az első számú választás, ne hagyatkozzon rá teljesen. Más webhelyek, például a Break és a Vimeo, mind hasznosak lehetnek az Ön számára. Még az is lehet, hogy talál olyan webhelyet, amely megfelel az Ön vállalkozásának.

Miután feltöltött egy videót a YouTube-ra, moderálnia kell a megjegyzéseket. Más nézők megjegyzéseinek elolvasása befolyásolhatja valakinek a véleményét, mielőtt még megnézné a videót. Ha a megjegyzések többsége spam, szókimondó vagy gyűlöletkeltő, az hátrányosan befolyásolhatja a megtekintések számát. Ha a dolgok túlságosan kicsúsznak a kezükből, egyszerűen tiltsa le a megjegyzéseket.

Nehéz lehet tudni, hogy mi legyen a videója témája. Az egyik legjobb módja annak, hogy meghatározzuk, mi lesz sikeres, ha megvizsgáljuk, mit tettek mások. Az útmutató videók, az aktuális események kommentárja és a "tudókkal" készült interjúk mind olyan témák, amelyek érdekesnek bizonyultak a webfelhasználók számára.

Nem számít, milyen típusú vállalkozásban vesz részt, jó eséllyel profitálhat a videómarketingből. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pozitívan és őszintén szóljon bele, és azonnali visszajelzést kapjon! Próbálja ki magát a videomarketing területén, és nézze meg, hogy nem mozdítja-e el a lényeget.

adblue tartály,taszi,shell kút budapest,konténerkút,e5 benzin 

1. adblue tartály

2. taszi

3. shell kút budapest

4. konténerkút 

5. e5 benzin 

adblue tartály,taszi,shell kút budapest,konténerkút,e5 benzin 

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr5016819292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

chiptuning budapest verblender, riemchen vízszerelő menedzserszűrés és lakberendezés üzemorvos fogorvos Székesfehérvár üzemorvosi vizsgálat