Hogyan fejlessze vállalkozását hatékony cikkmarketinggel
2022. március 17. írta: Leo Angol tanár Budapest

Hogyan fejlessze vállalkozását hatékony cikkmarketinggel

Hogyan fejlessze vállalkozását hatékony cikkmarketinggel

Az internet terjesztési képességei miatt a cikkmarketing hihetetlenül hatékony módszerré vált vállalkozása reklámozásában. Akár leányvállalatként, akár hálózati marketingszakértőként vagy akár egyszerű bloggerként dolgozik, aki a hirdetésekre kattint, a cikkmarketing megnövelheti a forgalmat, de csak akkor, ha tudja, mit csinál. Íme néhány dolog, amit érdemes tudni a cikkmarketingről.

Ha növelni szeretné annak esélyét, hogy a keresések során megtalálják cikkét, ne essen abba a hibába, hogy egynél több helyen közzéteszi. Sokkal jobb, ha egyszer közzéteszi, egyetlen URL alatt, és más helyekről származó címkékkel hivatkozik rá. Ennek az az oka, hogy a Google az oldalak rangsorolásának módja a keresésekben az egyetlen oldalra mutató hivatkozások számán és minőségén alapul. Minél többször jelenik meg az oldala, annál több helyen gyűlnek össze ezek a linkek, és annál gyengébbek lesznek a keresési eredmények.

Tartsa naprakészen tartalmát. Ha az olvasók találkoznak egy régebbi cikkel, és rájönnek, hogy az elavult, azonnal távoznak. Meg kell próbálnia megőrizni a cikkek frissességét, amit egyszerűen megtehet a frissített cikkekre mutató hivatkozások hozzáadásával. Használja ki webhelye „Legújabb” vagy „Legnépszerűbb” funkcióit. Így még a régi tartalmak is pénzt termelnek önnek.

Ha vendégtartalmakat fogad el, hogy webhelye friss és releváns legyen, mindig alaposan olvassa el a tartalmat, mielőtt közzéteszi. Ügyeljen a tartalom minőségére, hogy valakinek hova vezetnek a linkjei, illetve, hogy ez a tartalom már korábban felkerült-e valahova, mert ha egyszer elfogadja a tartalmat, az Ön felelőssége.

Kerülje el, hogy egy cikket több URL alatt tegyen közzé webhelyén. Ez gyorsan csökkentheti webhelye értékét, mivel a Google gyakran a linkek minőségét és számát veszi figyelembe, amikor eldönti, hogy egy oldal hol helyezkedjen el. Ha egy darabra több címkével hivatkozunk, akkor mindaddig rendben van, amíg mindegyik ugyanarra az URL-re mutat.

Mindig őszintének és megbízhatónak kell lenni. Sokan nem hajlandók teljesen megbízni abban, amit az interneten olvasnak. Ha olyan termékeket hirdet, amelyekben nem igazán hisz, akkor az olvasók meg tudják mondani, és több negatív gondolatuk lesz arról, amit ír.

Ha sok cikke van ugyanarról a témáról, próbálja meg ezeket egyesíteni egy e-könyvvé. Valószínűleg különösebb erőfeszítés nélkül összeillesztheti őket, és egy e-könyv létrehozása egyáltalán nem nehéz feladat. A legjobb az egészben, hogy eladhatja ezt az e-könyvet, és profitálhat belőle, valamint az egyes cikkekből.

Győződjön meg arról, hogy a cikk hasznos és pontos. A cikk elküldése előtt ellenőrizze adatait. Nem akar elavult vagy helytelen információkat közzétenni, különben azzal a kockázattal jár, hogy elveszíti megbízhatóságát és hitelességét. Az érvénytelen információ kulcsfontosságú probléma, amely leginkább a rossz hírű cikkkönyvtárakba közzétett cikkekben található.

Kerülje az azonos vagy hasonló című cikkek beküldését. Semmiképpen sem tűnhet egyedinek az Ön cikke, ha ugyanaz a címe, mint egy másik cikknek. Minden cikknek egyedi címet kell adnia, és a cím öt-húsz változatával kell rendelkeznie a cikk különböző helyszíneken történő közzétételéhez. Ne feledje, hogy a címében mindig szerepelnie kell a kulcsszónak.

Szerencsére az ehhez hasonló tippek és taktikák elolvasása után nem nehéz megtanulni, hogyan válhat hatékony cikkmarketingessé. A legnagyobb dolog, ami miatt aggódnia kell, az az, hogy ezeket az információkat a leírtak szerint használja. Még ne ágaskodjon egyedül. Szó szerint alkalmazza ezeket a tippeket, és tapasztalja meg a sikert.

 https://vasmmk.hu/partnerhalo

 https://blog.bioautowasche.at/partnereink

 https://blog.businesstextlinkdirectory.org/partnereink

 https://blog.crsingatlanok.org/partnereink

https://blog.etrendestaplalekkiegeszitok.com/partnereink

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr8917782758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

chiptuning budapest verblender, riemchen vízszerelő menedzserszűrés és lakberendezés üzemorvos fogorvos Székesfehérvár üzemorvosi vizsgálat