Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja az iPhone-ról mindent , amit csak tudni kell
2023. március 28. írta: Leo Angol tanár Budapest

Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja az iPhone-ról mindent , amit csak tudni kell

Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja az iPhone-ról mindent , amit csak tudni kell

 

IPhone vásárlásán gondolkodik, de nem ismeri az okostelefonok működését? Megrekedt a múltban, vagy nem naprakész az új technológiával? Nos, ha ez a helyzet, akkor olvasson tovább, hogy megismerjen néhány ügyes kis tippet és trükköt, amelyek olyan egyszerűek, hogy bárki használhatja, ha kap egy iPhone-t.

Rengeteg zenét tölt fel az iphone-jára, és egész nap dallamokkal dzsemborizhat. Kerülje el, hogy a zenelejátszót és a telefont is magával vigye az edzőterembe, és csak az iPhone-t vigye magával. Több órányi zenét tölthet fel a telefonjára, és könnyedén kiválthatja a különböző dalokat, ami megkönnyítheti a kedvenc zenéinek élvezetét.

Készítsen nagyszerű képeket a fejhallgató zsinórjának használatával! A hangerőgombok mostantól használhatók a fényképezéshez, így a másik kezében tarthatja a vezetéket, hogy a felvételek egyenletesek és tiszták legyenek. Ez a módszer még akkor is használható, ha a telefonját egy állványon pihenteti.

Valószínűleg sok időt tölt a görgethető tartalmak olvasásával az iPhone-ján, de lehet, hogy nem tud erről a funkcióról. Ha már lefelé görgetett egy oldalon, egyszerűen a telefon állapotjelző sávjára koppintva visszatérhet a tetejére. Ez nagyon hasznos lehet, és ha egyszer megismeri a funkciót, lehet, hogy állandóan használni fogja.

Ha van iphone-ja, néhány nagyszerű oktatási alkalmazás áll rendelkezésre a gyermekek számára. Vannak nagyszerű játékok is, amelyekkel szórakoztathatja gyermekeit, és néhány játék egyben oktatási célú is. Ha gyermekének extra segítségre van szüksége matematikából, olvasásból vagy környezetből nézze meg, milyen alkalmazások állnak rendelkezésre az ő korának és osztályának megfelelően.

Az Apple szuper egyszerűvé tette a szavak definícióinak beszerzését. Amikor egy e-mailben, szöveges üzenetben vagy az interneten meglát egy szót, amire definíciót szeretne kapni, egy-két másodpercig megnyomhatja a szót, és megjelenik egy kis felugró ablak, ahol kiválaszthatja a definíciót.

Az iPhone-on történő üzenetbeíráshoz engedélyezheti vagy letilthatja az automatikus javítás funkciót. Ez a funkció a barátnak vagy családtagnak küldött szöveges üzenet beírása közben rosszul beírt szót a leglogikusabb szóra változtatja, amelynek lennie kellene. Ha nem szeretné ezt a funkciót, egyszerűen kikapcsolhatja a Beállítások->Általános->Billentyűzet szakaszban.

Ha nagyon gyorsan szeretne valamit összeadni, szorozni vagy kivonni, használja ki az iPhone segédprogramok szekciójában található számológép funkciót. Ez egy hagyományos számológép, ha a telefont függőlegesen tartja, és egy tudományos számológép, ha vízszintesbe fordítja.

Sokan szeretnék tudni, hogyan lehet képeket menteni a Safari és a levelezőprogram segítségével. Mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti a képet a Safariban vagy a mailben, majd lenyomva tartja. Megjelenik egy műveleti lap, amely lehetővé teszi, hogy el tudja menteni a képet. A kép elérhető lesz a Fotók alkalmazás könyvtárában.

Ha gyakran használja iPhone-ját néma üzemmódban, fontolja meg a rezgésjelzések testreszabását a különböző kapcsolatokhoz. Keresse meg az Általános beállítások, majd a Hozzáférhetőség, majd a Hallás. Érintse meg az "Egyéni rezgések" lehetőséget a funkció aktiválásához. Végül többféle rezgésmintából választhat, vagy akár saját személyes rezgést is létrehozhat. Ez lehetővé teszi a hívók azonosítását a képernyő ellenőrzése vagy csengőhang használata nélkül.

Az iPhone első alkalommal történő birtoklása nagyon zavaró lehet, ha nem szokott hozzá az ilyen típusú új telefonokhoz. Ez az, ami nagyszerű az ilyen cikkekben, mint ezek, mert sok ügyes kis trükköt mutatnak, amelyek egyszerűek, és minden technológiai kezdőt beavatnak ebbe a legújabb kütyübe.

airpods 2, iphone szervíz budapest, iphone kijelző csere, iphone szervíz, apple watch részletre, iphone szervíz nyíregyháza, iphone 6s kijelző cseréje, iphone kijelzo

 

1. airpods 2

2. iphone szervíz budapest

3. iphone kijelző csere

4. iphone szervíz

5. apple watch részletre

6. iphone szervíz nyíregyháza

7. iphone 6s kijelző cseréje

8. iphone kijelzo

 airpods 2, iphone szervíz budapest, iphone kijelző csere, iphone szervíz, apple watch részletre, iphone szervíz nyíregyháza, iphone 6s kijelző cseréje, iphone kijelzo

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr9818082544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

chiptuning budapest verblender, riemchen vízszerelő menedzserszűrés és lakberendezés üzemorvos fogorvos Székesfehérvár üzemorvosi vizsgálat