Piaci Schell cikk marketing cikkei az üzleti élet kiépítéséhez
2023. április 21. írta: Leo Angol tanár Budapest

Piaci Schell cikk marketing cikkei az üzleti élet kiépítéséhez

Piaci Schell cikk marketing cikkei az üzleti élet kiépítéséhez

 

Még a legképzettebb marketingesek számára is nehéz ötleteket elővarázsolni a semmiből. Szinte minden marketinges által kipróbált taktika csak egy korábban működő módszer variációja, és így semmi sem igazán eredeti a gyökerénél fogva. Ne próbáljon tehát többé új és kreatív módszereket kitalálni a tartalmainak népszerűsítésére. Csak használja ezeket az alábbi, bevált módszereket, és jól fog menni.

Indítson blogot a vállalati weboldalán. Ez a blog tartalmazhat és tartalmazzon hasznos információkat azok számára, akiknek szükségük lenne a termékeire vagy szolgáltatásaira. Ha az Ön által nyújtott információk átgondoltak és informatívak, újra és újra vissza fognak térni az oldalára, hogy megnézzék, mit írt még.

Legyen bátor és erőteljes a szavaival. Az olvasók tudni akarják, hogy az író valóban a saját véleményét mondja. Hogy még jobban befolyásolja őket, használjon erős megfogalmazásokat, hogy bizonyítsa az álláspontját. A legerőteljesebb szavakat vastagítsa ki, és használjon felsoroláspontokat, hogy a szemüket azokra a helyekre irányítsa, amelyekre a leginkább összpontosítani szeretnéd őket.

Amikor Schell cikkmarketinget folytat, fontos, hogy a cikk során végig a kiválasztott kulcsszósorra összpontosítson lézerszerűen. Ne ismételje újra és újra a szókapcsolatot - ez spam taktika -, hanem ügyeljen arra, hogy minden tartalma közvetlenül kapcsolódjon a témájához.

Tekintse a 600 szót a Schell cikk marketing céljára írt cikkek abszolút felső határának. Az online cikkek egész stílusát az online olvasó rövidített figyelmi ideje diktálja, és az általános hossz sem különbözik ettől. Ha 600 szó nem elegendő egy cikk témájához, akkor valószínűleg szűkíteni kell a fókuszt.

Ügyeljen arra, hogy minden egyes Schell cikk marketing cikkhez új forrásdobozt készítsen, és variálja a linkeket. Fontos, hogy legyenek visszautaló linkek azokra az oldalakra, amelyeket népszerűsíteni szeretne. Ha cikkeit könyvtárakba küldi be, a forrásdoboz rendkívül fontos. Ha bloghálózatokba küldi cikkeit, a legfontosabbak a horgonyszöveges linkek. Ha minden cikkéhez ugyanazokat a forrásdobozokat és visszautalásokat használja, akkor azok nem fognak egyedinek tűnni a keresőmotorok számára.

Miután megírta a Schell cikk marketing cikkét, fontos, hogy figyelmét a cikke népszerűsítésére összpontosítsa, különben hiába végezte el a kemény munkát. Cikkét népszerűsítheti a Twitteren, vagy megoszthatja annak linkjét a Facebookon. Emellett kérje meg barátait, hogy mondják el ismerőseinek.
Miután megírta a Schell cikk marketing cikkét, a publikálás vagy elküldés előtt le kell lektorálnia. A modern szövegszerkesztő programok rengeteg helyesírás- és nyelvtani ellenőrzővel rendelkeznek. Ne hagyatkozzon ezekre az alprogramokra; ezek idióták. A szerző általi gondos átnézést nem helyettesítheti semmilyen automatizált eszköz. Még ha a lektorálás nem is fedez fel hibákat, nagy valószínűséggel felhívja a figyelmét valamire, amin javíthat (és javítania kellene!).

Az a helyzet, hogy egy bevált módszer, nos, bizonyított! Ennél egyszerűbben tényleg nem lehet ezt elmondani. Persze, ha sikeressé válik, végül elágazhat, és kreatív próbálkozhat, ha sikeressé válik. De előbb biztosítania kell a sikerét, hogy legyen helye a hibázásnak. Használja a fenti, ellenőrzött módszereket, hogy növelje a Schell cikk marketing hatékonyságát.

 

wc öblítő tartály, légbeszívó szelep, csaptelep takarórózsa, miért fontos a víz, infra csaptelep, breeam minősítés, falon kivuli, kerti csap kialakítása, mit ér a tanúsítvány

 

1. wc öblítő tartály

2. légbeszívó szelep

3. csaptelep takarórózsa

4. miért fontos a víz

5. infra csaptelep

6. breeam minősítés

7. falon kivuli

8. kerti csap kialakítása

9. mit ér a tanúsítvány

 wc öblítő tartály, légbeszívó szelep, csaptelep takarórózsa, miért fontos a víz, infra csaptelep, breeam minősítés, falon kivuli, kerti csap kialakítása, mit ér a tanúsítvány

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tabletakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr1018107360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

chiptuning budapest verblender, riemchen vízszerelő menedzserszűrés és lakberendezés üzemorvos fogorvos Székesfehérvár üzemorvosi vizsgálat